Vara plină
de relaxare


Află mai multe

Întregul an
cu evenimente


Află mai multe

Toate anotimpurile
la Spa


Află mai multe

 • 1 adult / cameră
 • 2 adulti / cameră
 • 1 camera
 • 2 camere
 • 3 camere
 • 4 camere
 • 5 camere
verifică disponibilitate

Evenimente care impresionează

Deschis în 2010 şi situat în nordul stațiunii Mamaia, Zenith Events Center este modern, elegant, oferind o priveliște memorabilă asupra mării. Spații modulare și foarte flexibile în funcție de numărul de invitați, facilități de ultimă oră, servicii gastronomice personalizate și o echipă de organizatori cu experiență. Totul foarte aproape de mare și cu acces la terasa panoramică, unde invitații pot simți briza înainte de a intra pe ringul de dans. Astfel, nunta pe malul mării la care ai visat va rămâne mereu în tendințe! Spațiile sunt ideale pentru cununii religioase, petreceri în aer liber și aniversări.

Tipuri de evenimente

Nuntă aproape de plajă în Mamaia

Cauți locații de nuntă aproape de Constanța cu vibrații moderne și priveliște spectaculoasă? Zenith Events Center răspunde tuturor cerințelor tale pentru o nuntă de vis la malul mării. La noi poti alege configurarea spațiului în funcție de conceptul evenimentului și numărul de invitați, beneficiezi de o tehnologie de ultimă generație, scenă pentru dansul mirilor și acces pe terasa cu vedere panoramică la mare.

Fie că îți dorești o nuntă intimă sau una grandioasă, o nuntă în interior sau una pe terasă, la fiecare pas vei avea un organizator dedicat și asistentă logistică și tehnică permanentă.

Iar ca dar de nuntă  îți punem la dispoziție un apartament de 4 stele în cadrul Zenith – conference & spa hotel, cu 280 de camere și o gamă largă de facilități generale. În plus, avem cel mai avangardist SPA din Mamaia!

Nu pierde ocazia de a-ți organiza nunta la Zenith Events Center: în extrasezon poți obține cel mai bun preț pentru meniu și cazare inclusă!Petreceri de botez elegante

Știm că pentru botezul copilului tău vrei ca totul să fie perfect. Avem un loc ultra-dotat și briza mării pe fundal!

Pentru un botez la malul mării te așteptăm în spațiul nostru de evenimente: săli cu lumină naturală, un foaier spatios cu acces la cea mai mare terasă panoramică de pe malul mării și bineînțeles o gamă variată de meniuri apetisante care vor face deliciul invitaților.

Pentru momentele relaxante de după petrecere, îți punem la dispoziție gratuit o cameră dublă de 4 stele. Hotelul Zenith dispune de camere medii sau mici, amenajate cu maximum de eficiență si pătuț pentru copil.

Aniversări cu adevărat speciale

Împărtăsește ocaziile speciale în stilul unic de la Zenith! Poți organiza aici zile de naștere, aniversarea căsătoriei sau petreceri-surpriză, iar marea va fi invitat special. Spațiile de evenimente sunt perfecte pentru petreceri intime sau strălucitoare.

Beneficiezi de facilităti de ultimă oră și de o echipă de organizatori profesioniști care te vor asista în timpul evenimentului.

În plus, ai acces la terasa panoramică aflată la câțiva pași de mare, cadrul ideal pentru fotografiile de album.

După petrecere, e nevoie de confort și relaxare. Poți obține tarife speciale de cazare într-una din camerele noastre de 4 stele: 233 de camere standard, 42 de camere cu vedere la mare și 6 apartamente cu priveliște panoramică. Avem restaurante, baruri și cel mai avangardist SPA de pe litoral.

Cere o cotație

Da     Nu
 • Personal privat
 • Corporate privat
 • Corporate comercial
 • Oficial
Cazare cu mic dejun
Cină festivă / petrecere
Inchiriere sală de conferinte
Pauze de cafea
Servicii de masă
Alte servicii
Vă mulțumim pentru mesaj.
Trimite solicitarea

Cere o cotație

Da     Nu
 • Personal privat
 • Corporate privat
 • Corporate comercial
 • Oficial
Cazare cu mic dejun
Cină festivă / petrecere
Inchiriere sală de conferinte
Pauze de cafea
Servicii de masă
Alte servicii
Vă mulțumim pentru mesaj.
Trimite solicitarea