Vara plină
de relaxare


Află mai multe

Întregul an
cu evenimente


Află mai multe

Toate anotimpurile
la Spa


Află mai multe

 • 1 adult / cameră
 • 2 adulti / cameră
 • 1 camera
 • 2 camere
 • 3 camere
 • 4 camere
 • 5 camere
verifică disponibilitate

Câte ceva despre noi

Istoricul Zenith Hotel este un drum al cunoașterii, al progresului și al schimbărilor în bine, care ne-au adus la ceea ce suntem azi. Ce a rămas constant este standardul de calitate a serviciilor pentru satisfacția permanentă a oaspeților, motiv pentru care aceștia ne calcă pragul an de an.

Într-o permanentă evoluție

Golden Tulip Mamaia a fost brandul care a poziționat cu adevărat această proprietate pe piața locală. O marcă de notorietate, aparținând primului lanț hotelier internațional care a introdus în România soluția de franciză, ce deținea nouă hoteluri la momentul afilierii hotelului nostru.

Golden Tulip a determinat identitatea de imagine, care a fost construita în raport cu rețeaua naționala. Ne-am pus amprenta personală prin dorința de a păstra un anumit standard de calitate a serviciilor și pentru satisfacția permanentă a oaspeților, motiv pentru care aceștia ne calcă pragul an de an.

În raport cu sezonalitatea excesivă și structura initială de servicii ofertate, hotelul a fost proponderent identificat în piață ca proprietate dedicată componentei „leisure”, cu atât mai mult cu cât, de la renovare, în 2004, acesta a fost numit Fantasy Beach și poziționat ca Summer Family Club.

Odată cu afilierea la grupul Golden Tulip, în 2009, dar mai ales dupa inaugurarea Centrului de Evenimente Zenith, în aprilie 2010, hotelul a început procesul de repoziționare în piață. Acest proces a vizat atât numele, cât și funcțiunile disponibile și ofertate.

Din anul 2008, complexul hotelier se află sub managementul Peacock Hotels, preocupările pentru ridicarea standardelor și a calității serviciilor fiind permanent completate de investiții consistente în dezvoltarea și modernizarea proprietatii.

Au fost renovate camerele, modernizate spațiile publice, au fost adăugate facilități, a fost amenajat cel mai mare și modern centru de conferințe de pe Riviera Romanească, iar în iunie 2016 a fost inaugurat un inedit centru Spa exact la limita plajei, cu o spectaculoasă panoramă asupra mării.

Managementul a optat ca, la finalul anului 2015, contractul de franciză cu Golden Tulip să nu mai fie reînnoit, iar în ianuarie 2016 complexul hotelier a intrat sub auspiciile grupului Top International Hotels.

Așadar, noua identitate a hotelul nostru este Zenith Hotel Conference&Spa by Top International.

Cere o cotație

Da     Nu
 • Personal privat
 • Corporate privat
 • Corporate comercial
 • Oficial
Cazare cu mic dejun
Cină festivă / petrecere
Inchiriere sală de conferinte
Pauze de cafea
Servicii de masă
Alte servicii
Vă mulțumim pentru mesaj.
Trimite solicitarea